måndag 17 september 2012

om kommentarer

Hej alla ni med WordPress-bloggar! Jag kan inte längre kommentera hos er, och jag tror det hänger på att jag fastnar i spamfiltret. Hedgehog-Sara har fixat det, men kommentarer jag lagt de senaste dagarna hos Mellanbarnet, Kominken, Inspirationsboost och FiaFit syns inte. Kan ni inte fixa? Jag lovar att jag inte kommenterar opassande! Vet inte vad WordPress tycker att jag gjort för fel (förutom att blogga på Blogspot). Förresten är det sjukt irriterande att jag måste logga in med mitt FB-konto för att WordPress-kommentera, jag vill ju vara blogg-Frida och inte FB-Frida. Dumma WordPress tycker jag!

Hej då.

9 kommentarer:

 1. Jag har inga skräpkommentarer just nu. Hur kommer jag åt de gamla (för att o-spamma dig)? Eller kan du skriva en ny kommentar ikväll, så ska jag hålla utkik efter den.

  SvaraRadera
 2. I KNOW - på många Wp-bloggar måste jag använda fb-inloggen fast jag inte vill. helt värdelöst. Men det är inte så hos mig va?

  Och jag hamnade ju själv i mitt eget spamfilter - det är något med Akismet som knasar.

  SvaraRadera
 3. Är så hos mig med ju! Irriterande!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag godkänt din, men vet någon wp-användare hur man fixar det permanent så berätta gärna! Jag vill gärna veta!

  SvaraRadera
 5. kominken: OK

  sara: knas var ordet sa Bull!

  mia: mycket!

  mellanbarnet: hedgehog-sara kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är du på rätt sida spam-filtret.

   Radera
  2. Hurra! Fast det kanske var lite spännande och förbjudet där på andra sidan...

   Radera
 6. för mig rättade det till sig när jag un-spammade kommentarerna och godkände dem. sen har det inte varit något problem. Hoppas det håller i sig :)

  SvaraRadera