tisdag 20 november 2012

mot nya äventyr

Nu har vi spenderat 1,5 vecka på tre olika strand-orter här på Sri Lanka. Vi har bott på fina ställen, och gjort utflykter till olika stränder. Rutinen har blivit att sticka ut vid 9, bada och leka fram till lunchen som intas på strandresturang för att därefter åka hem och vila lite på luftkonditionerat rum. Poolbad på eftermiddagen och sen middag. Vi brukar somna alla runt 22. Så himla skönt. Maten har blivit mycket fisk och skaldjur, så himla gott!

I morgon åker vi vidare och ska spendera 1,5 vecka i inlandet. Vackra utsikter, teplantager, tempel och elefanter hoppas vi på. Vi har bokat ställen med pool, alla 4 barn älskar att bada, och alla vet ju att om barnen är glada så är alla glada.

Alla är otroligt vänliga och hjälpsamma här, och inte så förfärligt påflugna heller. Barnen får kunglig behandling, och jag måste verkligen säga att Sri Lanka är ett underbart land att semestra i!

6 kommentarer:

 1. Underbart alltså - hoppas ni träffar elefanter :)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Då kan det alltså rekommenderas och vi kommer att testa vi oxå något år framöver. :)

  kram

  SvaraRadera
 3. WoW -Det ser helt fantastiskt ut, Frida!

  Våra preliminära data tyder på att CD23 knockarna tappar i vikt snabbare än WT vid samma dos -har snackat med Hue och han bokar fler möss och är med oss nästa exp!

  SvaraRadera
 4. Nämen inte tänka jobb på lyxsemestern! På sån semester ska enda funderingarna handla om vilken rätt man ska välja till middag ;-)

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen härligt ut!

  SvaraRadera