torsdag 14 februari 2013

typ sist av alla

I går började jag kolla på Girls. Jag är dålig på att streama från konstiga sajter, så jag väntade snällt tills det kom upp på SVTplay. Så i går hade jag äntligen tid att se första avsnittet. Maxade på med TVcirkeln efteråt. Åh, jag älskar Johanna Koljonen! Om jag älskar Hannah och de andra i Girls återstod att se, men jag gillade tillräckligt mycket för att vilja fortsätta se.

11 kommentarer:

  1. Har också väntat tills den kom till SVT. Tror den kommer bli mycket bra.

    SvaraRadera
  2. Oh, jag är också sist (näst sist?) på bollen med Girls! Jag är försiktigt positiv efter första avsnittet. Så otroligt hajpad som den serien varit finns ju onekligen risk att den inte lever upp till de skyhöga förväntningarna liksom.

    SvaraRadera
  3. Hon som gick: ja, jag kommer fortsätta kolla!

    liten: skynda, varje avsnitt ligger bara 7 dagar på play!

    A-K: men eller hur? Men man är ju nyfiken!

    Carina: do it!

    SvaraRadera
  4. Haha... då är jag också typ sist av alla... Vi har ju HBO och där finns alla avsnitt och igår kollade vi på de två första efter att serien blivit hajpad typ överallt... Men jag fastnade inte direkt tycker jag... kände mig väldigt gammal, haha :). Fast kanske ska ge det något avsnitt till..

    SvaraRadera
  5. Tittar på säsong två via en fancy HBO-betalkanal. Det blir inte sämre om jag säger så.

    Men nu tittar jag parallellt om, för tv-cirkeln vill man ju inte missa!

    SvaraRadera
  6. Jag såg på det på lunchen i dag så jag är nog sist :) Helt ok, men jag måste också se fler avsnitt för att bestämma mig för om jag ska stämma in i hyllningskören eller inte.

    SvaraRadera
  7. Jag håller med du. Blev inte överväldigad, men tillräckligt för att vilja se mer. Svårt när serier är så hajpade. Man har ju rätt schyssta förväntningar då.

    SvaraRadera
  8. Jag har inte sett det än, tänkte unna mig det som fredagskvällsnöje ;)

    SvaraRadera
  9. Håll ut! Jag svär det blir så fantastiskt bra om bara en liten stund.

    SvaraRadera