fredag 3 maj 2013

opepp

Jag vet. Jag kommer hitta ett nytt jobb. Tillslut. Men just nu är jag så himla less på att söka jobb. Jag letar, networkar och söker massor med jobb. Peppar upp och skriver ansökan om varför just jag kommer vara perfekt för just den här tjänsten. Börjar tänka framåt. Och sen hör jag ingenting. I nästan alla fall blir det så. Är det en statlig myndighet jobbet är på så får man (tillslut) ett standardiserat "tjänsten är tillsatt med annan sökande", men oftast inget alls. Och jag blir så less. Känner mig så värdelös. Och här, på universitetet, där jag har tjänst fram till sommaren känner jag mig bara överflödig. Peppen att sätta igång nya forsknigsprojekt och läsa tusen artiklar är ju inte maximal när jag inte får fortsätta. Så jag befinner mig i ett enda stort gytter av trist opepp.

Det kan säkert ändra sig om några dagar, men nu: fy tusan!

12 kommentarer:

 1. Det blir sådär när man söker, kommer svackor när man känner att - Nej det blir nog aldrig något jobb.
  Sen brukar man få ny kraft igen.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Guud, vad jag känner igen mig i den känslan. Det var ju ett par år sen jag var i liknande läge, men fytusan vad jobbigt det var. Främst att man lägger ner hela sin själ i en ansökan och sen bara få ett standardsvar.
  Men sen tar man nya tag, och rätt vad det är kommer jobbet. För du är ju en duktig och härlig person som vem som helst borde inse att de borde anställa!

  Pepp och kram!

  SvaraRadera
 3. Det är det där med att inte veta NÄR det händer. Man väntar mot en oviss framtid som man bara vill ska vara JUST NU. Ja, jag är själv i jobbsökartagen och det är så himla fint att du skriver så ärligt.

  Tack och lycka till!

  /Anna

  SvaraRadera
 4. Det är klart du känner dig opepp! Det suger ju, det där att inte komma fram dit man vill. Men som du själv skriver, du vet att det vänder om ett tag. Och det kommer att vända. Men va lite opepp idag. Sen kommer helgen och du är ledig och förhoppningsvis blir det fint väder och du mår lite bättre.

  Kram <3

  SvaraRadera
 5. Hon som gick: du har rätt såklart! Tack för pepp!

  A-K: tack, skönt att höra pepp från nån som varit i samma situation!

  Kara Syster: lycka till du med, snart kommer vi ha bra och roliga jobb!

  I will not: fina du! och pepp tillbaka!

  SvaraRadera
 6. styrkekram! förr eller senare löser det sig, fast jag förstår att det är segt emellanåt. jag skulle anställa dig i ett nafs :)

  SvaraRadera
 7. Åh bejb, I know the feeling! Men det löser sig ska du se! Du får inte på några villkor känna dig värdelös, du är ju bäst! Kram kram!

  SvaraRadera
 8. Alla har vi varit där du befinner dig just nu. Då verkar allt nattsvart men du ska se att när du minst anar det så sitter du där med ett bra jobberbjudande! Tänk att det är iaf vår och sol. Själv var jag arbetslös en höst och vinter...blä :-(
  Hoppas du och din fina familj får en fin helg, och redan nästa vecka är det ju långledigt igen ;-)
  Kram fina Frida
  /J

  SvaraRadera
 9. Bajs på såna känslor - hoppas du hittar peppen igen - för du är så värd det! Tusen kramar <3

  SvaraRadera
 10. SOM jag känner igen mig. Man lägger hela sin själ i vissa ansökningar, så får man inte ens komma på intervju! Undrar vilka det är som går på di där superroliga jobbintervjuerna... Aja, snart händer det - för oss båda!

  SvaraRadera
 11. Linda K: gulle!

  Omentjej: tack!

  J: ja, det är väl så det är!

  Sara: Tack, jag älskar nätkärlek!

  Johanna: Yes, snart får vi drömjobben, båda två!

  SvaraRadera
 12. Åh, styrkekram!
  Håller alla mina tummar!
  Men det är klart, kan ju inte vara så roligt att börja starta upp ngt när man inte vet var det slutar.

  SvaraRadera