tisdag 25 juni 2013

dagens frida


Långkjol och en rosa top som jag hittade i går när jag rensade garderoberna (bra att göra ibland). De där Acne-sandalerna som jag tyvärr inte vet vad de heter. Och ett något färg-mismatchat armband som jag blev så sugen på att använda (trots mismatchningen). Det köpte jag i Paris häromsistens. Och så alldeles för långt hår. Två veckor kvar till klippningen, det kommer bli plågsamt. Måste be frisören klippa lite kortare, det håller ju inte att bli toklånghårig efter bara några veckor. Dessutom tänker jag att det vore rätt coolt med den här frippan, men kortare. Dessutom har jag lite galna färgfunderingar som vi får se om jag gör verklighet av, eller om jag väntar till hösten.

3 kommentarer:

 1. Tänk, jag tycker du är snygg i håret jag!! Men det där "när det är liiite för långt" - det är känsla som man själv känner bäst!

  SvaraRadera
 2. Det där med luggen känner jag igen. Jag vill sällan inte klippa för kort så det blir en pottfrilla, men sen vill jag inte ha det för långt så det växer ut efter 1 veckan. I-landsproblem delux.

  SvaraRadera
 3. Libby: det blir så bångstyrigt när det är långt bara.

  mia: nästa gång blir det pottfrilla för mig!

  SvaraRadera