måndag 1 juli 2013

en dag, två versioner

Den glättiga versionen

Efter min sedvanliga morgonpromenad packade vi ihop hela gänget för en dag på stranden. Sol ju!! Eftersom jag bestämt att juli ska bli en bra träningsmånad tog jag löpardojorna i stället för bilen. Efter dryga 5 km var det ljuvligt skönt att slänga sig i sjön. Efter en härlig beachdag då jag smörjt in mig ordentligt och alltså inte brände mig drog vi hem och lagade beer can chicken till middag. Fantastiskt gott! What a day!

Neggo-versionen
Efter en natt med usel sömn pga triljoner flugor i sovrummet tog jag det tveksamma beslutet att springa till stranden. Drygt 5 tröga kilometrar på landsväg. Jag sprang oerhört långsamt och när jag kom fram frågade Signe varför jag har så tjock mage. Blev helt knäckt. Hatar att vara tjock, hatar att springa långsamt!I Vattnet var det i ärlighetens namn rätt kallt. Jag smetade in mig med spf 30 och är alltså fortfarande kritvit. Kycklingen till middag tig en halv evighet att laga till och barnen ratade den. Nu ska jag gå på flugjakt så att det går att sova i natt!

Båda versionerna är sanna, bara lite olika vinkling!

Så här såg iaf kycklingen ut där den stod på grillen och gottade sig 

9 kommentarer:

 1. Ja. Vad ska man säga. Lillbusen satte sig på mig och tyckte på min mage udag, för att se om den "fortfarande är mjuk". Skrotunge.

  SvaraRadera
 2. Haha, underbart! Den första var fejjan-varianten, den andra kanske mer sann. Eller ett mellanting.

  Heja dig för att du springer, det är skitbra - fort eller inte :)

  SvaraRadera
 3. Du kommer att bli en utmärkt journalist! :-D

  SvaraRadera
 4. Jag har hört att det tar några dag av solande innan pigmenten "vaknar till liv". Om man bränner sig blir man bara röd ju och det är ingen färg att sträva efter. Så fortsätt med spf30 ett tag till.
  Och varför skall man springa så fort? 5 km är 5 km.
  Ha en skön semester så ses vi på Gotland se´n.
  Kram mams

  SvaraRadera
 5. Frida: heja dig, som springer :)

  SvaraRadera
 6. De som är glättiga har nog mer att dölja tänker jag?

  SvaraRadera
 7. De där supervarianterna blir jag alltid tveksam till. Gillar mer det som känns äkta och ärligt.

  SvaraRadera
 8. Haha, älskar detta inlägg! By the way, min fyraâring säger alltid att jag har stor mage + inga bröst (som andra mammor verkar ha). Alltid lika bra för egot.

  xxx
  Sara

  SvaraRadera