torsdag 10 oktober 2013

så himla störigt

I bland när jag springer/cyklar/går vill jag lyssna på musik/ljudbok/pod. Då behöver man ju hörlurar. Vilket jävla meck säger jag. Jag kan inte ha hårda stoppe-i-pluppar för då får jag panikont i öronen. Utanpålurar funkar inte med cykelhjälm. Så hittade jag ett par jättesköna, rosa, mjuka stoppe-i-pluppar. Efter ett (för kort) tag började de glappa. Tack och lov fick jag byta dem. Andra paret muppade ur i somras, och började göra så att telefonen hoppade, mellan låtar, mellan sidor i boken, och helt plötsligt gick Siri i gång. Jag tänkte att de inte tålde svett och köpte mig ett par "sport-lurar". Killen i butiken lovade att de tål både regn och svett. Men nu har ljudvolymen på höger öra sänkts betydligt. Det är lurarnas fel och inte telefonens, för jag har testad dem i olika enheter. Finner inget glapp någonstans. Så sjukt irriterande. Det går ju fortfarande att använda dem, men jag vill gärna ha samma volym i båda öronen. Och inte vet jag var jag gjort av kvittot (jag, vet, himla slarvigt av mig).

Suck.

4 kommentarer:

  1. Mäh! Jag har ett par sportlurar från philips som jag krokar runt öronen och stoppar i. Mina funkar hur bra som helst. /js

    SvaraRadera
  2. Jag har haft exakt samma problem! Har ett par från Creative och på första paret lossnade volymkontrollen vid andra användningen, andra paret(fick byta) där har volymkontrollen 1. slutat funka 2. Den har börjat styra min telefon och ringer upp diverse personer... Den ringde tex upp min svärmor när jag stod och duschade... Hoppas du får bra tips som även jag kan använda :)

    SvaraRadera
  3. Om du betalade med kort brukar inte kvittot behövas, notera dag och tid och ev annan info som finns på ditt kontoutdrag i samband med köpet och berätta detta för butiken så tar de fram kvittot utifrån det :)

    SvaraRadera