torsdag 23 januari 2014

funderingar

Bröllop i sommar. Yey och hurra och allt sådant! Sen kommer funderingen: ska jag bära någon gammal trasa från garderoben, eller hitta någon nytt och fräsigt? Surfar runt och landar som alltid hos Rodebjer. Och så uppkommer frågan: kan man gå på bröllop i kaftan?


8 kommentarer:

 1. Klart man kan! Men rätt piff och accessoarer blir det fäb!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Jag ska på bröllop i slutet av mars och då känns det rätt naja med en klänning med mycket tyg. Hehe, tänker att man kan dra på sig långkalsonger under om det blir kyligt på kvällen och ingen kommer märka! Tack för tips!

  Men hur stajla förutom med höga klackar? (Jag har ett par sandaletter med vita remmar, kan funka till.) Annars? Maffig frisyr? Enkelt och slätt?

  /Anna

  SvaraRadera
 3. Det är väl klart - om inte brudparet har skrivit "allt utom kaftan" i inbjudan förstås. Man skall känna sig fin (och jag tycker oxå att bekväm skall beaktas) och det avgör du - gamla trasor kan funka men på bröllop får man ta ut svängarna tycker jag :-)

  SvaraRadera
 4. A-K: men visst?

  Anna: Hmm, klackar är nog ett måste. Sen tänker jag antingen maffig frisyr, eller maffiga smycken. Kanske enkel och slät frisyr (bakåtkammat uppsatt om man har långt hår) och så stora örhängen, stora men enkla silverhängen tänker jag skulle vara fint.

  pralinen: ska lusläsa inbjudan, men tror inte det stod något om kaftan-förbud.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Ja! Sjukt stylish med kaftan.

  SvaraRadera
 7. Kaftan ja. Den där Rodebjer levererar...

  SvaraRadera