måndag 3 mars 2014

swosh sade helgen

Och så är den över. Jag inledde ju grandiost med huvudvärk de luxe. Hade så ont att jag inte förstod vad jag skulle göra. En kollega sade åt mig att åka hem, och trots att jag trodde jag skulle kräkas så lyckades jag ta mig buss-tunnelbana-tåg-cykel hem. Raka vägen till fosterställning i sängen. Maken stod för markservice så jag åt lite mat innan jag däckade igen.

Sen kände jag mig tack och lov bättre på lördagen. Terminens första mulle stod på schemat. Jag brukar ju passa på att jogga/promenera under tiden de är i skogen, men med den här förkylningen var det inte läge. Passade på att storhandla i stället, och det är ju inte fy skam. Sen hängde vi med mina föräldrar resten av dagen. Äppelkaka, pyssel, skaldjurssoppa, gratinerande gnocchi, glass och mello och sen var dagen slut.

Vips var det söndag. Jag tog barnen till skate-hallen för "tjej-skate". Och innan jag riktigt visste hur det gick till hade även jag övertalats att prova, så där stod jag vinglandes på bräda. Stämningen var god och ett gäng tjejer mellan 6 och 40 guidades av en sjysst tränare. Jag övade mest på att åka där det var platt och att svänga, men försökte mig även på "poolen". Kul. Och läskigt.

Efter lite skogshäng var det sen bara hem och förbereda veckan. Middagen var ett pastaprojekt och sen gjorde jag middag för i kväll också. Lade fram kläder och i morse tog jag tåget till Stockholm innan resten av familjen vaknat.

Pust.

3 kommentarer:

 1. Vi är inte direkt i fas, du och jag. Men jag gillar verkligen att läsa om din ärligt berättade vardag. Inget vaselin på den linsen, om du fattar...

  Kram o må denna förkylning vika helt nu!

  SvaraRadera
 2. PiM: nope, jag är inte så mycket för vaselin. Där är vi i alla fall i fas...

  SvaraRadera
 3. De där helgerna rinner ju undan så raskt, tycker jag.

  SvaraRadera