fredag 13 juni 2014

hej från Island

Man skulle kunna tro att jag blev fast där i Hallsberg. Men inte då. Sen dess har jag hunnit besöka Göteborg, Borås, Uppsala och Södertälje. Och nu är jag på Island. Rapporterar från en immunologikonferens. Hinner så klart klämma in lite turistande också.

Man behöver inte gå långt alls från hotellet för att se dessa vackra vyer. Vi har till och med haft sol och rätt varmt (med isländska mått mätt).
I går kväll hyrde vi en bil och körde "The Golden Cirkel". Det var kontinentalplattor som möttes, gejsrar som sprutade och vattenfall som forsade. Vi hade en "liten" bil. I går gick jag upp och joggade på morgonen, men i dag är det sovmorgon. Som blev störd av en lastbil...

I alla fall, allt bra här. Planerar hinna med att utforska Reykavik lite mer, samt åka på valsafari, innan flyget går hemåt på söndag. Att jag missade mina barns första skolavslutning försöker jag att inte tänka för mycket på...

2 kommentarer:

  1. Island är häftigt! Enda gången jag sagt till barnen att akta sig för vattnet när vi skulle bad för det kunde vara för varmt!

    Vad får man se för valar? Hoppas på rapport.

    SvaraRadera
  2. Jag missar barnens skolavslutning varje år :(

    SvaraRadera