söndag 29 juni 2014

ett dygn i Mölle

I går var det dags för en av sommarens höjdpunkt: bröllop på Grand Hotel i Mölle. Vi klädde upp oss hela familjen och körde ut till Kullahalvön. 


Vilket maffigt ställe alltså! Sommaren är ju, som vi alla vet, lite instabil i år, men lagom till utomhusvigseln drog de mörka molnen bort, och det sprack nästan upp. Brudparet var vackra och jag var mycket nöjd över att det ju är ok att ha solglasögon utomhus på sommaren, trots lite moln. 

Middagen var av det flådigare slaget, och barnen hölls nöjda medelst en kombination av barnmeny och iPad. Sen blev det dans och spex och otroligt vackra vyer. 

När hela familjen var trött gick vi till vårt lyxiga rum och sov ända tills suget efter hotellfrukost blev för stor. Efter att ha ätit ägg, pannkakor och croissanter tills magen stod i fyra hörn gick vi ner till havet, klappade maneter, letade strandfynd och tog säsongens första dopp. Äntligen! Det var inte varmt, men skönt. Klart, fint havsvatten, det är mitt bästa!

Fint dygn i Mölle helt enkelt!6 kommentarer:

 1. Ah, Mölle! Ja det är fantastiskt fint, perfekt ställe för en bröllopsfest och jag minns frukosten som mycket bra... Omgivningarna är makalösa. Sjysst att ni hade det så bra och knasigt tjusiga var ni också! Kram!

  SvaraRadera
 2. Å, så härligt! Bästa baden görs alltid i Öresund :)

  SvaraRadera
 3. Åh så fina ni var! och du är fin, där nere vid havet

  SvaraRadera
 4. Milda makter vad kul med bröllop som blir en liten minisemester!!!

  SvaraRadera
 5. Oh...Mölle by the sea! :)

  SvaraRadera
 6. Det låter underbart!

  SvaraRadera