lördag 2 augusti 2014

hej hej sista semesterveckan

Hej hej Hälsingland! 


Igår förflyttade vi oss från Gotland till Hälsingland. Återförenades med maken i Uppsala och körde lite slingervägar längs kusten med stopp på fiskresturang innan vi i går kväll landade i stugan. 

Potatisen frodas, jordgubbarna börjar mogna och vår stackars krusbärsbuske som aldrig gett oss någon skörd är plötsligt full av bär. 


I dag har vi badat i Ljusnan, men efter två veckor med salta bad har vi fått mersmak på havet, så på måndag gör vi en utflykt till Hälsingekusten. 

För övrigt hoppas jag på bärplock (finns det några hjortron i år?) och ett gäng lata dagar innan höstterminen drar i gång. Huvva! Jag är alldeles för bra på att vara ledig känner jag!

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Ser fram emot HJORTRONRAPPORTEN, så att jag vet vad jag har för trumfkort att spela med om jag ska få C att styra pärlan till Hälsingland i år igen. :-)

  SvaraRadera
 2. Enligt lokalskvallret tog frosten det mesta i år, men litegrann finns det säkert. Visst hade ni hittat ett bra ställe?

  SvaraRadera
 3. Bara man får träna känner jag.. Saknade vardagen lite när jag hade semester men tror egentligen att det var träningen jag saknade...

  SvaraRadera
 4. tina: ynkligt med hjortron, tyvärr°

  Omentjej: vi hittade några, men inte många!

  MissUD: jag har hållit igång bra med kettlebells, promenader och enstaka jogg!

  SvaraRadera