måndag 22 juni 2015

måndag igen

Vilken grym helg! När alla prognoser varnade för kyla och regn hade vi riktigt fint väder! På midsommardagen hade vi brunch med ett gäng vänner, som slutade med att vi hängde i trädgården hela dagen. Barnen lekte, hoppade studsmatta, gjorde små projekt och badade. Vi vuxna, vi mest hängde. Drack kaffe, snackade skit, blev rödbrända i nacken. Hur najs som helst!

I går var det bara vi kvar i stugan, efter en midsommar med massa vänner. Vi passade på att fixa lite i trädgården; gräset behövdes klippas, maskrosor och brännässlor utrotas, ogräs dras. Ja, ni förstår. Sen drog jag och Signe på ett äventyr: upp på ett av "bergen" i byn: 3 kilometers vandring, och sedan fika med utsikt över Ljusnan. Inte helt fel.

Ingen ville åka hem, men det är inte riktigt semester än, så tillslut var vi tvungna att ge oss ut i midsommartrafiken. Sent, tyckte vi, men inte tillräckligt sent för att slippa köerna på E4. Suck. Men tillslut kom vi hem.

I dag jobbar maken och jag är frilans/hemmafru/sommarlovsmamma. Barnen är nämligen lediga nu. I morgon flyger de själva (!) till faster i Göteborg och jag och maken stannar hemma och jobbar klart innan vi joinar dem på fredag. DÅ är det semester på riktigt! Äntligen!

2 kommentarer:

  1. Härligt när helgen överträffar förväntningarna.
    Åh jag tycker att det blir lite minisemester redan när barnen åker iväg ja, en hinner ju så mycket och njuter av lite vuxen tid.

    SvaraRadera
  2. Tack för senast, det var så mysigt. Perfekt häng! :)

    SvaraRadera