tisdag 2 juni 2015

mot nya äventyr

Ni minns kanske min horror-upplevelse hos frisören sist. När min ordinarie var sjuk och jag fick klippa mig hos en annan, och jag inte blev så nöjd. Nu ordnade det ju sig när jag fick komma till min vanliga frisör och fixa till lite. Men jag har ändå inte varit helt tillfreds med mitt hår. Eller så är jag bara less på den här frisyren, som jag faktiskt har haft, med mindre variationer i typ tre-fyra år. Och det är länge för att vara jag. Är nämligen väldigt frisyr-rastlös. Så nu när jag har klipptid coming up (nästa vecka!!) funderar jag på lite förnyelse. Lite kortare, lite busigare.
Typ något så här kanske. Fast nog inte blont, det är så jobbigt att bleka hela tiden. Men kanske någon sorts lockar, om min frisör tycker det är görbart. Vi får se helt enkelt. Men förnyelse måste det blir!!

7 kommentarer:

 1. Haha, tre av de där bilderna har jag också i min hårmapp :)

  Inte den översta till vänster, men den var skitsnygg och verkar kunna passa ditt hår?

  Jag tycker alltså att alla var snygga, det ska bli spännande att se hur det blir.

  SvaraRadera
 2. Ja, den med rakt hår passar ju mitt hår bäst. Men jag är sugen på lockar. Vi får se!

  SvaraRadera
 3. Ja, do it! Var sjukt sugen på att klippa superkort i dag, men min frisör var inte lika sugen. Men det kan nog hända framöver.

  SvaraRadera
 4. Du är ju så modig så det ska bli kul att se vad du väljer. Jag klipper mig imorgon men kommer inte våga skoja till det på samma sätt...

  SvaraRadera
 5. Åh vad snyggt! Jag vill också göra något liknande!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar överst till höger.

  SvaraRadera
 7. Tack för inspirationen! Älskar den längst upp till vänster (från mitt håll).

  SvaraRadera