tisdag 25 augusti 2015

svetten

Årets kvavaste dag i dag va? Började svettas redan vid tandborstning av barn i morse (och då var de inte ens motsträviga) och trots att jag försökte ta rygg på lagom snabba cyklister i morse (för att minimera luftmotståndet och därmed ansträngningen) var jag helt genomsvettig efter min cykeltur till jobbet. Och då tar det bara 10 minuter till kontoret. Här inne är det kvavt som i, ja något väldigt kvavt ställe (en grotta? en fullsatt biosalong med trasig AC? duschrummet på gymmet?) och jag drömmer mig tillbaka till tiden när jag jobbade på lab och kylrum fanns att tillgå. Tror eventuellt inte att det blir så populärt om jag knölar in mig i kylen i köket här...

Oh well, vi har i alla fall kylt bubbelvatten, så jag ska väl överleva. I värsta fall får jag ta en balja vatten och ställa fötterna i.

4 kommentarer:

 1. Jag kan varmt (hö hö) rekommendera denna lilla fläkt som kopplas in i ett usb-uttag:
  http://www.kjell.com/sortiment/hus-halsa-fritid/flaktar/usb-bordsflakt-%C3%B813-cm-p99098

  Kanske svårt om du inte har egen plats iofs...

  SvaraRadera
 2. samma här, så kvavt på mitt rum att jag bara sitter och pustar. med fötterna på en pall. ska man verkligen syssla med budget då?

  SvaraRadera
 3. Maria: ja, det vore nåt!!

  Linda K: nej, det verkar inte rimligt att hålla på med budget i dag. Inte rimligt alls.

  SvaraRadera
 4. Jag började svettas innan frukost, sen skulle vi städa & fixa stugan efter en vecka där (mamma hade kokat saft och hela köket var i totalkaos). Därpå en bilresa med dålig AC som började 13.20 och slutade 19.40 (iofs med 5-6 stopp då men ändå). I detta ingick såklart även bilkö pga utbränd buss. Gah.
  Inte min bästa eller mest harmoniska dag i livet (dessutom PMS)... :)

  SvaraRadera