måndag 28 september 2015

måndagsfrida: proper som få

– Wow, så proper du ser ut i dag, kommenterade en kollega.

Och jo, det blev visst en ganska stram outfit i dag, men mest för att det var de kläder jag hittade när jag rafsade runt efter något lämpligt att ta på mig i morse. Och håret är lite långt och bångstyrigt (klipptid nästa vecka!) så jag gjorde någon sorts uppsättning i luggen.

– Du har så många olika stilar, ibland ser du ut som värsta sångerskan, sade samma kollega som nästan ramlade av stolen när jag berättade att mitt största fritidsintresse är att spela blåsmusik i en militärorkester. Jag tog det som en komplimang, för jag tycker att det är tråkigt att se ut likadant varje dag, och gillar att experimentera med olika stilar.

3 kommentarer:

 1. Det ÄR en komplimang att ha många stilar.

  Jag försöker hitta MIN stil. Tror mig börja närma mig den ..

  SvaraRadera
 2. det där är typiskt har jag märkt. tänkte just "vad fin hon är i håret" och så läste jag att du har klipptid snart. så blir det alltid för mig också, får mest komplimanger precis innan klipptid. men det är ju trevligt att få beröm!

  och vad jag ville säga var: vad fin du är! :)

  SvaraRadera
 3. Alice: ja, det där med sin egen stil är inte lätt. Jag trivs bra med att röra mig mellan lite olika, fast inom ett intervall som känns "jag".

  Linda K: Ja, typiskt det där med håret. Men det kanske är så att när håret är som närmast frisörtid måste man vara lite mer uppfinningsrik för att få till det, och då kanske det blir lite annorlunda, vilket genererar komplimanger?

  SvaraRadera