fredag 16 oktober 2015

god morgon trötta fredag

Att försöka ta en selfie i otäckt kontorsljus på en trött fredagsmorgon. Ja, då blir man inte så snygg. Men det får ni stå ut med. Har i alla fall min bästa klänning på mig, passar mina kurvor  och  är skön, så himla bra kombo!


Projektledar-jobb i dag. Ska försöka rodda ihop lite evenemang, göra en intervju (japp, ibland får jag skriva på det här jobbet också, hurra!) och sedan, som vanligt, ledig eftermiddag. Kör rejset träna-luncha-hänga med barnen, som typ varje fredag. Varför ändra ett vinnande koncept? Men i dag tänkte jag överge gymmet för ett gruppträningspass. Känner mig lite omotiverad i min träning och såsar mest runt på gymmet, därför tänkte jag att ett pass skulle vara bra. Bästa tränaren är det också, en extremt positiv tjej från Kalifornien, man blir glad bara man tänker på henne. Så det blir nog bra.

Hoppas ni också får en fin fredag!

4 kommentarer:

 1. hej svejs! jag hittade din kommentar i erika kan berikas blogg. vi ska båda vara med i bokklubben så jag ville skriva till dig och presentera mig själv. frida heter jag och jag ser så himla mycket fram emot boklubben! kram på dig

  SvaraRadera
 2. Helt smashing ser du ut . Jag gillar din stil och tycker det är lite spännande att se vad du ska ha på dig. <3

  SvaraRadera
 3. I will not: tackar! Den där klänningen är en life saver!

  Frida S: hej, vad kul!! Jag ser också fram emot bokklubben!

  Alice: åh, tack sötnos! Fast i dag vabbar jag i mysbyxor och fleecetröja...

  SvaraRadera