måndag 14 december 2015

på upploppet

Det känns så nu. Att det bara är att ta sig igenom upploppet innan julledigheten. Jag är trött och lite sliten, men vem är inte det? Men den här veckan är det i alla fall slut på barnens alla aktiviteter, ger lite andrum i vardagen.

I går var det uppvisning och gradering på tjejernas capoeira. Är så stolt över mina duktiga barn, som trots att de var nervösa, visade upp sina färdigheter för alla barn och föräldrar, och fick nästa bälte. Inspirerande att se de äldre barnen och få några att se upp till och kämpa mot.


I dag är det äntligen vinterkallt och jag hoppas så att det håller i sig nu (ignorerar helt väderprognoserna som säger det ska bli varmt till jul igen).

2 kommentarer:

  1. Instämmer, så sjuuuuukt trött nu. Räknar timmarna till utcheckning på fredag em. Verkar så roligt med capoeira! Gillar de det? Hittade ett ställe hyfsat nära oss, funderar på att anmäla L dit. Rätt bra tid på träningen också vilket verkligen inte alltid är fallet med aktiviteter för barn. Snart är det jul! /J

    SvaraRadera
  2. J: de tycker mycket om capoeira, bra om man gillar lite akrobatiska grejer men har en mamma som är skeptisk till gymnastik a la Uppsalaflickorna (tänker utseendets och anorexia). Kul att det är en mångkulturell sport, där de tränar blandat tjejer och killar tycker jag!

    SvaraRadera