måndag 7 december 2015

helgen

Söte goe Jesus, den helgen var inte att leka med. Fantastiskt rolig, men otroligt intensiv.

Började med att i fredags cykla runt halva stan i spöregn. Telefon-lagning, träning och julklappsfix stod på agendan, och jag lyckades med allt. Fattig nu.

Sedan hade vi genrep med orkestern hela kvällen. För i lördags hade vi jubileumskonsert, 40 år som musikkår. Jag var lite nervös, mest för att det inte skulle komma publik (i den här staden är det körer som gäller, inte blåsorkestrar). Men trots att vi konkurrerade med stadens populäraste kör lyckades vi fylla vår konsertlokal. Och gav en hejdundrande konsert! Min familj, inklusive mor, far och syster kom och lyssnade och det gladde mig mycket! Sen var det dags för jubileumsfest. På en av stadens nationer partajade vi natten lång. Glad middag med upptåg och spontana tal och därefter dans till levande musik. Mycket bättre än så blir det inte!

I går var det dags för vårt traditionella adventsfika. Bullar och kakor och julgodis i stora mängder stod uppdukat när Uppsala-vänner invaderade. Det blev skönt adventshäng och bara några barn bröt ihop av sockeröverdosen.

En storhandling på det så däckade jag sedan i soffan efter den mest fullspäckade helgen den här hösten. Nästa vecka är restorative yoga huvudpunkten på mitt schema. Känns mycket bra!

2 kommentarer:

  1. Tack fina ni för allt gott igår, jag är fortfarande mätt!

    SvaraRadera
  2. Tina: tack för att ni kom, det var alldeles för länge sen! Efter jul kommer jag och jobbar hemma hos er!

    SvaraRadera