fredag 19 maj 2017

utanför den så kallade bekvämlighetszonen

Fredag.
Jag jobbar halvdag på fredagar.
Årets första riktigt varma dag.
Försöker samla mamma-poäng.

--> Har lovat barnen att dra till den lokala utomhusbassängen i eftermiddag.

Jag avskyr att bada i pool.
Trots att jag jobbar mycket med kropspositivism och så tycker jag att det är jobbigt att visa upp min kropp i bikini. Den är liksom mycket blekare och "fluffigare" än vad normen säger att en kvinnokropp ska vara. Dessutom är det svårt att hitta en bikini som håller mina G-kupor på plats.

Så. Det känns bra att få ta barnen, och deras kompisar till badet, eftersom de älskar det så. Men det känns också lite jobbigt. Men mest bra. För så himla mycket för deras skull vill jag göra roliga saker, och visa dem att även en "icke-norm-kropp" får visa upp sig hela sin vita, dallriga härlighet. Kanske blir denna sommaren när jag kan tycka att jag är snygg, även i bikini? Det finns ju så många andra härliga kvinnor som ser ut på alla möjliga sätt som jag ser upp till, varför ska inte jag kunna livsnjuta precis som dem? NU GÖR JAG DET!

9 kommentarer:

 1. Heja heja!
  Själv är jag också lite "fluffig" men använder gärna bikini. Däremot har jag lite svårt för min egen blekhet i början på säsongen...
  Jag tycker det finns bikinis som passar utmärkt även på "fluffiga" kroppar (hur det är med passformen på G-kupor kan jag dock inte uttala mig om), men tyvärr tenderar de stadigare varianterna att vara ganska (mycket!) dyra.
  /Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar Tina! Ja, det är brösten som är svårast att hitta något att sätta på. Underdelar hittar jag oftast, det är ju lite inne med hög midja nu, vilket jag älskar!

   Radera
 2. Ja! Det gör du! Jag började släppa de där tankarna så smått förra året och tänker/hoppas/vill att de ska gå ännu bättre i år. Tror det handlar lite om vana också. Att bara våga - och sen släpper det mer och mer. Vi är ju alla jättefina precis som vi ser ut :)

  SvaraRadera
 3. Våga! Alla kroppar är fina. Tror vi tänker för mycket. Ut och njut.

  SvaraRadera
 4. Om du vill ha en bikini som håller, som förvisso kommer att vara dyr, men ha bra passform, gå till Gustaf Mellbin på Västerlånggatan i Gamla stan eller på Mariatorget. De är grymma på under- och badkläder.

  SvaraRadera
 5. Däremot har jag lite svårt för min egen blekhet i början på säsongen...


  เย็ดสาว

  SvaraRadera