söndag 20 maj 2007

söndagsmys

I dag fick vi besök av en gammal vän som nyligen flyttat från stan. Han var bara här över dan, men det var såå kul att träffa honom och bara sitta och fika och snacka skit. Skönt med nåt som för bort tankarna på att jag inte mår så bra.

Nu har vi ätit godaste kalvköttbullarna kokta i godaste tomatsåsen. Har fått dille på att göra tomatsås som får puttra i typ minst en timme, det blir såååå gott!

Sett sista OC-avsnittet och snyftat lite tårar. Skönt att vara gravid så att man kan skylla på graviditetshormoner när man bölar till fåniga tv-program ;)

10 kommentarer:

 1. Själv skulle jag nog behöva bli gravid för att ha något att skylla på när jag kollar på film och börjar gråta för minsta lilla antydan till tragedi.....

  SvaraRadera
 2. ET: ibland är det ju så skönt att få gråta till nåt så banalt som en film eller tv-serie!

  SvaraRadera
 3. Kalvköttbullar i tomatsås låter VÄLDIGT mycket godare är Gorbys...

  SvaraRadera
 4. när jag var gravid förra gången bölade jag till saltkråkan.... scenen när båtsman skulle skjutas. måste nog skriva ett eget inlägg om det. :-)

  SvaraRadera
 5. olikt dig att inte blogga på flera dagar.... allt ok?

  SvaraRadera
 6. Fridas mamma: tack! anade nästan att det kunde vara så och håller givetvis tummarna.

  SvaraRadera
 7. Oj vad jag känner igen det där. Nu när du fått ut dina tjejer så lär du gråta ÄNNU mer. Jag bölade ett par ggr varje dag, hoho :D Lycka tIll, vi lär väl få se skönheterna på Mandys dop, 29/7? Kram!

  SvaraRadera
 8. denna tystnad här i bloggen... bebisar tro? kram

  SvaraRadera
 9. Inget ljud från dig sen åtta dagar tillbaka. Det måste ha satt igång... Jag hoppas att allt är bra med dig/er. Verkligen. Stor kram.

  SvaraRadera
 10. tack för alla gulliga kommentarer!!

  SvaraRadera