onsdag 30 maj 2007

tvillingmorsa

Som de flesta av er redan vet så beror min tystnad här på bloggen på att jag har blivit tvillingmorsa. Förra måndagen var jag in till specMVC för ännu en kontroll, men då var mitt blodtryck så högt att jag blev omedelbart inlagd. Låg där några dagar och gjorde massa tester och tog prover och åt mediciner. På torsdagen bedömde de att jag mådde så pass dåligt att det var bäst att ta ut bebisarna. Eftersom jag inte var mogen överhuvudtaget så blev det ett kejsarsnitt på torsdagskvällen. Så kl 18.42 resp 18.44 kom Stella och Signe till världen! Kejsarsnittet var inte sååå läskigt, bara lite. De vägde 1840/2140g respektive, men var ändå förhållandevis pigga. De fick ligga hos pappa medan jag var och blev av med bedövningen. Sen gosade vi halva natten innan jag fick åka till min avdelning och pappa och twinsen till neonatalavdelningen. Jag var lite risig några dagar efter snittet och i sviterna av havandeskapsförgiftningen, men nu är jag utskriven, och hela familjen ligger på den sk. samvårdsavdelningen på neonatalavdelningen. Våra dagar går mest ut på att få twinsen att växa till sig. De matas med ersättning varannan timme, och jag fösöker att amma/pumpa så mycket jag kan däremellan. Så mycket annat hinns inte med. I dag är första gången jag har hunnit leta mig ut till datorrummet. Säkert är denna beskrivning virrig och konstig, för jag är rätt groggy, men vi är glada och lyckliga alla fyra! Såklart har jag tagit tusen bilder på underverken, de kommer väl hit framöver.

14 kommentarer:

 1. Hej darling, GRATTIS till underverken! Vilken dramatik det blev. Längtar efter bilder!
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 2. ååååååååååååååh, GRATTIS till tjejorna!
  misstänkte väl att du var inne och smet före i kön ;-)

  ta hand om er och njut av att vara en helt ny familj. Och bry dig för all del inte om blogguppdateringstörstande internetfanatiker :-)

  Stor grattiskram!

  SvaraRadera
 3. Jag har precis hittat hit till din blogg idag. Härlig läsning.

  Ett stort grattis till de små flickorna (med superfina namn) skickar jag till hela familjen!

  /Sandra

  SvaraRadera
 4. Grattis grattis till de två flickorna!!!!! Misstänkte att tystnaden berodde på att de hade anlänt. Grattis igen!

  SvaraRadera
 5. Supergrattis till två små under med jättefina namn!

  SvaraRadera
 6. Uuuuuunderbart! Grattis! Grattis grattis! Jag ser fram emot att få se dina underverk på bild sen. Ta hand om dig så länge.

  SvaraRadera
 7. grattis, två flickor, vad tufft! :)

  SvaraRadera
 8. Åh, vad roligt att höra ifrån dig/er! Börjar nästan gråta så här på jobbet. Men jag är ju fortfarande gravid så det är nog helt fullt normalt! :) Ser fram emot ytterligare uppdateringar och fina bilder. STOR KRAM!

  SvaraRadera
 9. Grattis gumman! Och vad skönt att de mår bra! Kom precis hem från BB själv. Den lilla minikoalan tittade ut i onsdags 07:48. Man är rätt tagen. =)

  SvaraRadera
 10. Stort grattis till tjejerna!
  Kan ju självklart inte låta bli att tycka att ni valt väldigt fina namn eftersom min egen tjej heter Signe och vi faktiskt pratade lite om Stella ifall det kommer en tjej till nån gång..
  Lycka till!

  SvaraRadera
 11. Amen upp med bilder nu för tusan! Jag antar att du har fullt upp med annat, du har liksom två :D KRÄM! /Jenny Vidman

  SvaraRadera
 12. Stort tack allihopa för söta kommentarer!

  SvaraRadera
 13. gzlo bhkbd [URL=http://www.katesxxx.com]pornstars[/URL] fqgbjg d cc a yrb

  SvaraRadera