måndag 21 januari 2008

neeeej!

Min frisör har övergett mig! Hon har slutat jobba som frisör och jag känner mig helt vilsen i världen. Hon förstod mig och mitt hår så bra. Hon gjorde min bröllopsuppsättning och sminkning med bravur och hon klipper alltid perfekt, även när jag som nu håller på och sparar ut håret. Men så har hon slutat! Så nu fick jag boka tid hos nån annan, okänd tjej. Som inte känner mig, min stil och mitt hår. Hur ska detta sluta? På fredag vet vi.

6 kommentarer:

 1. Jag vet exakt vad du menar. Min frisör har dumpat mig eller snarare lämnat stan men jag tar det personligt ;) Har inte vågat boka tid hos ngn annan än så jag börjar se ut som ett troll. Berätta hur det går för dig. Håller tummarna. Det är läbbigt att byta frisör.

  SvaraRadera
 2. Ja det är hemskt. Hade världens ångest när jag hade flyttat och insåg att jag var tvunngen att leta upp en ny frisör... Har som tur var hittat en. Hade förresten riktigt svårt att hitta en bra en när jag bodde i Uppsala, var går du?
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. e: jag har inte klippt mig på många månader, så jag är desperat.

  cecilia: jag går på Hår och Häpna, följde med min frisör (som nu övergett mig) från Frisörerna. Hoppas att de andra där också är bra!

  SvaraRadera
 4. Hoppas hon visar sig vara en riktig pärla så du tryggt kan klippa dig där igen.

  SvaraRadera
 5. gah. man borde få skriva livstidskontrakt med bra frisörer.

  SvaraRadera
 6. en mölnbobo: det hoppas jag också!

  kapybaran: eller hur!

  SvaraRadera