måndag 21 januari 2008

natt 2 och 3

Här följer fortsättning på vår sov-kur. Nattningen har nu förvandlats till en mycket behaglig procedur i princip befriad från protester. Under natt 2 förekom endel uppvaknanden men bara med vaga protester. Dock har båda tjejerna blivit lite snoriga och hostiga (igen!) så jag tror att det ökar på antalet uppvak. Stella hade en jobbig period natt 2 som dock löstes med lite alvedon. Nu under natt tre var den första sovperioden mycket lång, från 19.00 till 00.20. Sen hade Signe det lite jobbigt med snor och hosta ett tag, men det gick det med. Stella gjorde bara två korta uppvak (som jag hörde), och behövde knappt tröstas.

Sammantaget känns detta så otroligt lyckat. Vi får tid att göra annat på kvällarna och kan sen sova hyfsat utan att ha sparkande sugfiskar mellan oss i sängen. Sessorna är dessutom mindre ledsna nu än innan, så det är verkligen en succé för hela familjen!

I går var det lite kinkigt under dagen pga förkylningen, men vi chansade ändå och åkte iväg på babysimet som började i går. Och det var verkligen en hit. Sessorna hade SÅ kul. Plaskade och simmade och skrattade.

I dag blir det nog långa promenader och mys på schemat.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt att det verkar funka, hoppas bara de kryar på sig för det är nog som du säger, fler uppvak vid förkylningar.

  SvaraRadera
 2. en mölnbobo: ja, det är verkligen jätteskönt! Förkylningar är vi verkligen trött på, har varit från och till sen i oktober nu!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt. Nu är de verkligen på gång sessorna. Hoppas förkylningarna går över snabbt.

  SvaraRadera
 4. e:verkligen superhärligt! det känns som vi fått ett nytt liv!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att höra det går bra!!! Det kan ni alla behöva. Lycka till i fortsättningen.
  Krya på er med förkylningarna!

  SvaraRadera
 6. jonna: tack för pepp och uppmuntran med detta!

  SvaraRadera