lördag 19 januari 2008

a year ago

För ett år sedan i går hade vi tid för vårt första ultraljud. Glada, spända och lite nervösa gick vi dit. Den gulliga barnmorskan förklarade att hon först skulle kolla igenom allting och då vara tyst för att sedan berätta för oss vad hon såg. Men hon var inte tyst många minuter förän hon tittar upp på oss och säger: "Jag ser TVÅ bebisar här". Vi var helt oförberedda på detta och svarade lite chockat: "Jaha". Hon fortsätter undersökningen och lite senare får jag ett hysteriskt skrattanfall. Vilken grej, tvillingar! Efter ultraljudet skiljs vi åt och går till våra respektive jobb. Ingen av oss kan dock jobba och vi möts igen hemma på eftermiddagen. Äter varsinn semla och surfar runt och läser allt vi kommer över om tvillingar och tvillinggraviditeter. Vi är så glada! Somnar redan kl 21, helt utmattade. Och sen den dagen är livet inte sig likt. Tänk att just vi hade lyckan att få tvillingar! Våra underbara Prinsessor!

2 kommentarer:

  1. Ja gud, vilken grej att helt plötsligt få veta att det är två. Även om jag inte vet hur jag själv skulle klarat av två små sötingar så är det något speciellt med tvillingar. Något väldigt lockande. Grattis till två små sesor!

    SvaraRadera
  2. mi: det är klart du skulle klara två sötnosar! Man klarar det man måste! Och när de leker med varann och skrattar högt är det ju alldeles, alldeles underbart!

    SvaraRadera