tisdag 9 december 2008

ont

Shit alltså, jag har fått tokont i magen. Inga andra symptom, bara ont i högra delen av magen. Konsulterade läkare (såväl maken som extern husläkare) fattar inte vad det är. Blindtarmsinflammation borde ge feber. Men jag har bara så ont att jag knappt inte kan röra mig. Att ta sig till jobbet är inte aktuellt. Så nu sitter jag i soffan och käkar värktabletter och avvaktar, enligt husläkarens rekomendationerna. Smärtsamt och tråkigt.

12 kommentarer:

 1. Usch, stackars! Jag hoppas det ger sig snart så du kan röra dig igen. Att avvakta verkar vara husläkarens rekommendation för det mesta för övrigt. "Jaså, du har skurit av dig halspulsådern. Ta en alvedon och avvakta tills imorgon så får du höra av dig igen om det inte har gått över". Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Anna: I know! Men det är ju bättre än att han omedelbart vill skära upp mig för att kolla vad som är fel. Jag är en avvakta-person själv, det mesta går ju över efter ett tag.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du blir bra snart! Sköt om dig så gott du kan tills dess!
  /Mickis

  SvaraRadera
 4. Aj, det där låter inget vidare. Hoppas att det går över och att det inte är någon fara. Krya-på-dig-energi skickar jag.

  SvaraRadera
 5. Micis: tack!

  Yogamamma: nej, det är lite drygt. Men alvedonet har kickat in nu, så det gör inte lika ont.

  SvaraRadera
 6. Stackars dig! Krya på dig och hoppas att det går över snabbt!!

  SvaraRadera
 7. Skickar en stor kram och hoppas det onda magiskt försvinner.

  SvaraRadera
 8. Atomflickan: tack! jag hoppas också på magi!

  SvaraRadera
 9. Stackars dig - tusen kramar och krya på dig!

  SvaraRadera
 10. sara: tackar, det börjar kännas bättre nu!

  SvaraRadera