fredag 20 februari 2009

fotoutmaning

Jag har blivit utmanad av såväl Atomflickan som Jonna. Äntligen tar jag tag i det. Utmaningen lyder:

Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.Den här bilden är tagen på väg till Sydamerika. Jag och maken (som på den tiden bara var pojkvän) spenderade december 2005 i Sydamerika. Vi flög till Rio och spenderade några dagar där. Av nån anledning var vi inte så förtjusta i staden, som vi mest upplevde som jobbig. Men vi blev i alla fall inte rånade på nåt värre än vår solkräm. Efter Rio tog vi oss söderut och stannade på diverse ställen längs kusten, samt gjorde ett besök på Ila Grande, en riktig paradisö med milslånga stränder där man kunde vara helt ensam. Efter Sydamerika styrde vi kosan mot Argentina där vi gjorde Buenos Aires i två omgånar samt äventyrade en del i Patagonien.

En helt underbar resa som avslutade våra liv som studenter, för när vi kom hem började vi med nästa fas av våra liv, jag som post doc och maken som läkare.

Nu skulle man ju utmana folk också, men jag har dålig koll på vilka som har gjort, så ni som vill kan väl hoppa på? Själv tänker jag hoppa ner i soffan med lite B&J framför På Spåret.

2 kommentarer:

  1. Åh jag som trodde att Argentina oxå tillhörde Sydamerika... ;-)

    kram från ett fortfarande vintrigt Bollnäs

    SvaraRadera
  2. Jessica: Nej, där har du helt fel ;)

    SvaraRadera