tisdag 15 december 2009

status

Tvilling 1 har trött- och gnällsjukan. Tvilling 2 har kräksjukan. Mamman har förkylning deluxe. Pappan har förkylning light och försöker ta hand om oss. Vi har tvättat 6 tvättmaskiner so far och jag börjar tänka att en promenad i snöovädret för att hämta ut lite paket nog vore rätt najs. Lite lugn och ro, liksom.

10 kommentarer:

 1. Hoppas att trött- och gnällsjukan inte utvecklas till kräksjukan!

  L hade kräksjukan light för någon vecka sedan, hon kräktes 5 gånger på en kväll/natt och sen var det över. Det var bättre än förra året när hon kräktes i 3 veckor. Hoppas tvilling 2 också har light-varianten.

  Kram J

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt att ni blivit sjuka. Hoppas att tvilling nr stannar på trött- och gnällsjukan, för kräksjukan är ju ingen höjdare. Sköt om er i vintervädret!

  SvaraRadera
 3. Oj kan tänka mig att det inte är lätt då hela familjen är sjuk. Krya på er! Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Gaaah vilken tuff dag, förstår at du vill komma ut! Hoppas alla mår bättre imorgon :)

  SvaraRadera
 5. Hoppsan! Hoppas att ni kryar på er snart, allihop! Du får hojta till om jag ska kasta in lite pepparkakor eller annan nödproviant genom brevlådan. ;-)

  SvaraRadera
 6. huvva. snabb påkryning önskas hela fam Fraidi!

  SvaraRadera
 7. krya på!!

  rätt skönt att få komma ut själv även om man ska handla eller hämta paket eller nåt annat som man i vanliga fall inte tycker är så spännande.

  SvaraRadera
 8. O vi har mask. Det är härligt med vinter o småbarn :) Nu är det bara några månader till sommaren!

  /J

  SvaraRadera
 9. Åh, nej, kräkisen, vilket elände! Och gnällsjukan är inte så kul heller... Hoppas ni kryar på er allihop och att du fick hämta fina paket:D Kram

  SvaraRadera
 10. alla: tack för uppmuntran, nu börjar vi tillfriskna.

  SvaraRadera