söndag 24 januari 2010

att fostra vintersportare

S&S har börjat prata om att de vill åka skidor. Självklart är vi inte sena att hänga på den önskan. I dag hängde vi på låset till Stora Shoppingcentret och köpte två miniset med längdskidor. S&S var mycket förväntansfulla. Sen gick det väl sådär. "Mamma, det är halt". Stella, som just återhämtat sig från två dagars feber bröt ihop ganska snart, men Signe var lite tuffare. I eftermiddag var vi ut igen, Stella ville inte åka, men Signe ville entusiastiskt ta på skidorna, och styrde omedelbart kosan mot pulkabacken. Klart det är roligare att åka utför! v 12 väntar resa till fjälls, då ska de få prova slalomskidor! Vintersport är grejen, ju.

4 kommentarer:

 1. vad mysigt det låter!

  men du, kolla det där med slalom, jag blev varnad av en barnkirurg för att barns mjuka skelett inte riktigt går bra ihop med stela slalompjäxor före fyra (tror jag det var). minns inte detaljerna, men kan vara värt att kolla upp.

  SvaraRadera
 2. kapy: åh, jag har hört det där med. vi får se hur vi gör... de är inte sådär superfysiska och risken är att de inte gillar det...

  SvaraRadera
 3. Melvins kommentar om skidåkning (längdskidor) var också att det var halt *s*

  SvaraRadera
 4. En Mölnbobo: haha, ja det är väl det det är!

  SvaraRadera