fredag 3 september 2010

fredagsbikten

Åter på banan efter förra veckan, som var semester från allt. Ingen motion (svårt i 35 grader tycker jag), och en hel del godsaker (men inget frossande, faktiskt). Men så får det vara när det är semester, tycker jag. Men nu har det gått en "vanlig" vecka, så det är dags att summera:

Bläh
Tog med mig en förkylning hem från Mallorca, så träningen har blivit lite lidande. Åt lite väl många marmeladmackor till frukost i söndags.

Yeah
Har ändå tränat två gånger, en gång styrka (måndags-mördar-passet är tillbaka!) och ett löppass. Körde lite fartlek under löpningen, och det var roligt! Har inte ätit nåt av allt fikabröd och godis som det har bjudits på i fikarummet. Ätit lagom mycket, god, hemlagad mat.

Nu väntar en helg där jag ska unna mig lite godsaker (tänker mig lite fredags-choklad i kväll, och en god frukost med nybakt bröd i morgon), men även en del träning. Ett cykelpass är inbokat på söndag (eller hur Mellanbarnet?) och jag ska försöka klämma in lite löpning också.

Hur går det för er andra?

4 kommentarer:

 1. Alltid gott att komma igång med träningen igen. Man piggnar till ordentligt då. Själv har jag inte tränat sen i måndags, men idag blir det Skivstång/Body pump. Ska bli gott att röra musklerna igen. Räknas hemmagjord pizza som "nyttig" mat? Spelar ingen roll, för det blir min lunch. Har kvar sen igår kväll

  SvaraRadera
 2. Inte lika mkt motion som jag tänkt mig, men jag hinner tack & lov inte småäta på kvällen (min stora svaghet annars) så det är bättre ordning med den biten.
  Ingen utpräglad motion men jag har iaf rört på mig mer än vanligt. :D

  SvaraRadera
 3. sådär den här veckan, nästa blir bättre

  SvaraRadera
 4. Susanne: träning och pizza låter som en bra combo!
  Omentjej: vardagsmotion är inte att förakta1
  sara: så blir det ibland...

  SvaraRadera