söndag 19 december 2010

jahapp

Nästa tvilling har fått vattkoppor. Maken jobbar. Trevlig fjärde advent, liksom.

6 kommentarer:

 1. Oj oj! Hoppas ni ändå får umgås med de ni tänkte fira jul med.

  Förresten, du vet säkert redan det här, men om det är några äldre som blir oroliga så kan man inte få bältros av någon som har vattkoppor.

  SvaraRadera
 2. Hoppas hon mår hyfsat ändå, och att maken din kommer hem snart. Själv är jag dunderförkyld, det är inte heller roligt :( Lilla L är på strålande humör så jag är väldigt glad att min make inte jobbar. Kram J

  SvaraRadera
 3. men vad är det med den här vintern och neverending vab? vi har varit hemma sedan torsdag och barnen kommer nog inte till dagis förrän tidigast onsdag och det var ju sista dagen innan jul.

  SvaraRadera
 4. Katarina: jorå, det går bra för alla har haft vattkoppor!

  J: usch, hoppas du kryar på dig!

  tingeling: jäkla skitsjukdomar!!

  SvaraRadera
 5. Hur lyckades ni med det här? Vi hade en vattenkoppsunge i våras så jag trodde saken var biff men den andra fick det inte. Vad hände liksom? Peppar peppar, men våra ungar verkar ha immunförsvar gott nog till ett helt dagis för hittills har vi noll VAB-dagar. Mandy har nog 4-5 stycken sammanlagt i sitt liv. Märkligt? Ja.

  SvaraRadera
 6. Jenny: jag vet inte vad som hänt. Tidigare har S&S varit väldigt förskonade från sjukdomar, men nu i december har det varit ett skov. That´s life I guess...

  SvaraRadera