tisdag 22 mars 2011

judgement day

Naprapaten lyssnade på min historia, klämde på mitt knä och berättade att en sena i ett muskelfäste låg och hoppade över en benkant. Det gör ont. Han säger att han kan fixa. Låter bra tycker jag. Dessutom sa han att jag har ovanligt stadiga ligament och korsband och sånt. Skönt att höra.

Men, nu under behandlingen får jag inte belasta knäleden. Jag får fortsätta vardagscykla, men inte springa eller styrketräna ben eller dylikt. Jag antar att step up inte heller är tillåtet. Hmpf, då återstår typ promenader (ingen riktig träning ju) och överkroppsstyrka. Fy så trist. Men det är väl bara att bita ihop och hoppas att han lagar mig fort så att jag sen kan springa och skutta helt utan smärta. Skönt att få en "diagnos" i alla fall.

5 kommentarer:

 1. Det är ju ändå något positivt att få ett besked om vad som är fel och att det kan rättas till. Sen är det ju trist att du inte får belasta...speciellt nu inför 28 maj.Men vi håller tummarna för att "behandlingen" går fort.

  SvaraRadera
 2. En sena i ett muskelfäste och en benkant? Trist med avlastningen, vad kommer behandlingen bestå av?

  SvaraRadera
 3. Suveränt ändå med besked. Och att du gör något åt det hela. För visst är det ibland så att man väntar och drar på den där sortens ont... finfin du varit idag!! som alla dagar!

  SvaraRadera
 4. blä & prutt!
  men ändå; det kommer bli bra bra - fuskträna nu inte!!

  SvaraRadera
 5. Mia: ja, rätt så trist, men det viktigaste är iaf att bli bra. jag håller fortfarande tummarna för 28 maj.

  familjen: massage och uppmjukning, för att få muskelfästet att stanna på rätt ställe.

  libby: ja, det känns skönt att göra nåt åt det. och tack!

  Anna: nope, ingen fuskträning, jag lovar!

  SvaraRadera