torsdag 31 mars 2011

min kaffemugg

Linda K har kaffemuggsupprop i dag. Skicka in ett foto på din jobbkaffemugg och hon publicerar den på sin blogg. Redan har det ramlat in ett gäng fina muggar. Jag har såklart skickat in. Gör´t du med!

ni får se min här också.

Min kommer från Åsa Lindström och jag har köpt den i Hablingbo på Gotland. Snordyr, tokfin. Jag blir glad varje gång jag använder den!

Vad har ni för jobbkaffemuggar?

9 kommentarer:

 1. Din är tokfin! Jag har ingen bild men jag har heller ingen speciell, vi har logomuggar på jobbet så det blir en ny likadan varje dag. Lite trist, en del har privata muggar, kanske skulle ha det jag med...

  SvaraRadera
 2. Omentjej: det finns allmäna kaffemuggar här också, men jag vill ha en som jag blir glad av. och så måste jag inte diska så noga varje gång om jag inte har lust ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig mugg, finns så många olika muggar man kan ha! Själv har jag en tråkig likadan som alla andra har på jobbet :)

  SvaraRadera
 4. Kul grej! :) ja, när jag var anställd så hade jag en mugg med en tecknad katt.

  SvaraRadera
 5. Ja, din är verkligen hur fin som helst! Min är inte riktigt lika tjusig; det är en gammal souvenirmugg från Londons uppsättning av Les Misérables. Den har dock helt rätt storlek och den känns igen bland de andra vita muggarna...

  SvaraRadera
 6. Jättefin mugg. Jag hade en inte så snygg tidigare, det var av nostalgiska skäl, köpte den när jag gjorde praktik som bibl. Nu är det caféets Ikea-grå muggar som gäller.

  SvaraRadera
 7. Efter mitt första besök på crêperiet tänkte jag att jag skulle köpa tolv tallrikar i samma serie...
  I ateljén kom jag på andra tankar.

  Men muggen är tokfin!

  SvaraRadera
 8. Eleonore: det piggar faktiskt upp att ha en fin mugg!

  Käthe: hihi, gulligt.

  k: det viktigaste är ju att man gillar den!

  MissUD: Oh, två!

  Libby: nostalgi är bra.

  kominken: jag har två muggar. en har jag fått.

  SvaraRadera