fredag 4 mars 2011

om storhetsvansinnet

Är man helt knasig om man börjar tänka att det vore lite najs att cykla HalvVättern i sommar? Trots att det bara är 2 veckor efter Stockholm Marathon och trots att jag är nybörjare i räcersadeln och trots att jag bara kört 1/3 av sträckan, en gång? Trots att jag måste fokusera på löpträning hela våren?

Mellanbarnet, hinner du komma i form tills 12 juni?

10 kommentarer:

 1. Absolut inte storhetsvansinne! Och absolut ett bra val av lopp bland Vätternrundorna (tjejvättern = tantfest, stora vätterna = båååååååring).

  Så länge den här ungen tänker komma ut på ett städat sätt ska det nog inte vara något problem att sitta på en sadel i juni, men det där vet man ju aldrig så noga så jag får nog avvakta lite med min anmälan. Men jag gillar idén!

  SvaraRadera
 2. mellanbarnet: oh, snabbt svar, jag gillar! jag förstår att du vill avvakta! Det verkar inte vara fullbokat än, så vi kan ju hålla det öppet. när ska barntvå komma ut egentligen?

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har cyklat HalvVättern två gånger..I like! Men du borde nog spränga in åtminstone lite cykelträning innan maran....i alla fall om du vill ha en trevlig resa på cykeln! I somras cyklade jag 11,6 mil utan cykelträning innan...det var inte det roligaste jag har gjort om man säger så...eller, det var kul de första 6-7 milen, sen var det..ja, lite mindre roligt! =) Summasummarum så röstar jag helt klart för en HalvVättern-start!

  SvaraRadera
 4. Frida S: alltså, jag älskar ju cykeln, så jag kommer absolut köra några pass på den under våren, oavsett om jag tänker köra Halvvättern eller inte. Men fokus kommer ligga på löpning, för nåt säger mig att det kommer vara jobbigare att springa 4,2 mil än att cykla 15...

  SvaraRadera
 5. Go for it, girl!
  Du tränar ju ändå konditionen, det måste ju gå??

  SvaraRadera
 6. Jag tror också att en mara är jobbigare, åtminstone konditionsmässigt! Cykelträningen brukar mkt handla om att vänja rygg och rumpa.. jag tror att du fixar båda, bara man har bestämt sig så brukar ju det mesta gå fint! =)

  SvaraRadera
 7. Heeelt galet! ...om du frågar mig... :) KRAM

  SvaraRadera
 8. mia: ja, så tänker jag.

  Frida S: hmm, vi får se.

  Jessica: du ska inte hänga på? ;-)

  SvaraRadera
 9. 29 mars. Senast. Annars dööööööör jag av fysisk immobilitet. Sträckan är inget problem, den överlever du lätt! Men om det ska bli kul och en bra tid så är det nog läge att slänga in några långpass på cykel innan. Det som oroar mig mest är att jag ska få stryk av mamma, som också ska köra...

  Ang anmälan så brukar det gå att köpa begagnade startplatser, så man kan bestämma sig sent.

  Ses vi i Knytteskogen imorrn?

  SvaraRadera
 10. mellanbarnet: håhå, stryk av sin mor vill man ju inte ha. ingen risk för mig dock.

  tyvärr inget mulle för oss, vi ska till Hälsingland och titta på sommarstuga (!).

  SvaraRadera