måndag 28 mars 2011

spaghettiarmar de luxe

I dag tänkte jag inte gå på måndagsmördarpasset eftersom jag är på knärehab, och jag tyckte det verkade trist att inte få maxa på benövningarna. Näe, eget skrotlyftande på gymmet skulle det bli. Men när jag kom till gymmet skulle favvopasset precis börja, och jag såg att favvoledaren som varit borta i tre veckor var tillbaka. Så jag smet in. Tog lätta, fjuttiga vikter på benövningar och maxade på alla andra övningar. Verkligen maxade. Det är ett under att jag kan skriva nu, för mina armar smärtar oerhört mycket.

Men det känns gött. Jag har nämligen blivit utsatt för nån sorts komplott. Mellanbarnet, Akan-Kakan OCH Kominken har gått ihop i ett lag som tänker spöa mig på FunBeat. Tre mot en! Inte ett dugg rättvist, ju. Och de reggar promenader (ok, Mellanbarnet är ju nyförlöst och kommer undan med sånt) och till-jobbet-cykling. Jag måste fasen börja regga varenda transportcykelminut nu om jag ska ha nån chans mot detta ondskefulla konglomerat. Så då är ju 80 minuter Pump bra. Och nästa vecka åker jag till Norge, då ska jag åka skidor i flera timmar varje dag. Det ni! Ha!

10 kommentarer:

 1. Kära Frida, du vinner nog ändå. Om vi så skulle börja registrera "rask promenad till toa".

  SvaraRadera
 2. Akan-Kakan: nej, det vet jag då rakt inte. Just nu ligger jag väl typ sist (om man tar senaste 7 dagarna).

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha ha. Hittills är det väl bara du och Akan-Kakan som kör något som kan kallas riktig träning. Och den där jobbcyklingen vet jag inte just om den är godkänd...

  SvaraRadera
 4. mellanbarnet: du har godkänt för "fuskträning" just nu, men Kominkens reggningar är lite tveksamma tycker jag...

  SvaraRadera
 5. Jag har tagit bort cyklingen efter all hat-hets. Men powerwalksen tänker jag ha kvar. Ombytt och svettas = träning.

  SvaraRadera
 6. kominken: oh, sorry för näthat. man reggar ju som man själv vill (och är man en jävulsk vinnarskalle, som jag, så får man leva med det). men självklart är ombytt och svettig = träning!

  SvaraRadera
 7. Låt oss kalla det nät-hets (sund sådan!) och inte hat. Det kan bli lite kyligt på lunchen imorrn annars ;) Men jobbcykling är faktiskt inte OK, såvida man inte är ombytt förstås (svettas gör man väl alltid?).

  SvaraRadera
 8. mellanbarnet: hets låter sannerligen bättre än hat. och det är bara de som jag faktiskt gillar som jag kan vara lite elak mot. andra är jag smörigt snäll mot hela tin. så nu vet ni.

  (och ja, svettas gör man alltid. redan i farstun när man klär på barnen)

  SvaraRadera
 9. Låt hetsen börja!

  Jag vill för övrigt förtydliga att det jag registrerat som "rask promenad" också är i ombytt och svettigt skick.

  Och, enligt min startsida i Funbeat ligger Fraidi i topp med 1144 minuter de senaste 30 dagarna, medan vi andra tre har c:a 700 minuter. TILLSAMMANS.

  SvaraRadera
 10. Akan-Kakan: noterat! jag rullar upp ärmarna och antar utmaningen. är en extra stor utmaning nu när jag är knäskadad och inte kan springa långpass, och snön inte räcker för längdskidsgalenskaper heller...

  SvaraRadera