onsdag 15 juni 2011

stora hårklippardagen

Frisörtid! I dag! Jag har tänkt att håret ska toppas, den utväxta luggen ska klippas in i håret och färgen ska hållas naturlig. Men så bor det ju en korthårig tjej i mitt hjärta som säger att jag borde klippa en kort, cool frisyr i stället. Vad tycker ni? Ska jag vara trök-Frida med långt hår, eller cool-Frida med häftig September-frisyr? Förtydligande: Jag gillar ju mitt långa hår också, det är äntligen rätt långt och tar skitlångtid att växa ut igen, men ändå, jag har det mest uppsatt och fytusan så svårt det här är.

11 kommentarer:

 1. Våga kort, tror det skulle passa dig utmärkt!

  // Jenny

  SvaraRadera
 2. Ja, tråkfrisyr är för äldre tråkdamer ;-)

  SvaraRadera
 3. Du känns som en cool korthårig tjej så jag tror det skulle passa perfa ;)

  SvaraRadera
 4. trök-Frida. tycker att hon är fin jag och inte alls trökig.

  SvaraRadera
 5. Du passar ju både i kort och långt. Verkar som du har kvalite för kort fräck frisyr!!! Undertecknad har det INTE. Jag skulle få styla ihjäl mig och det vill man ju inte;) Trauma eller Kick? Beror på hur morgonhumöret artat sig.... ;)

  SvaraRadera
 6. men vad cool med kort! du är förstås jättefin i långt också men det är kul med förändring. hår växer ju ut, om det inte skulle kännas rätt. våga vinn!? :)

  SvaraRadera
 7. om du klipper kort kan du ju spara luggen lite längre, då känns det inte tokkort allting. det försöker jag göra nu för tiden :)

  SvaraRadera
 8. Libby: ja, det är en gastkramare det här. kl 16 smäller det!

  Linda K: ja, lång lugg, det är så jag tänker i så fall. vi får se vad som händer...

  SvaraRadera
 9. Våga kort. Hår växer ut! Säger jag som aldrig kan ha riktigt kort med lugg tanke på operationsmössa.

  SvaraRadera
 10. åh, jag vågar aldrig kort men när jag ser den där bilden på September och tänker på dig, så tänker jag bara GÖRT! även om du är rackarns snygg i det som är nu också. är alltid avis på er naturligt mörka... åh, så spännande att få se hur det blev!

  SvaraRadera
 11. mis(s)match: jag gjorde´t!

  fia: jag älskar kort hår!

  SvaraRadera