torsdag 18 augusti 2011

jag, en gymråtta

OK, ni vet att jag gillar att träna. Det är löpning, skidåkning och räcercykling hit och dit. Fast jag är ju inte speciellt bra på nåt av det, men jag tänker att det inte gör nåt. Dock blir jag lätt uttråkad och måste hitta på nya grejer och utmaningar. Nu har jag blivit lite sugen på en seriös gym-satsning. Muskler är ju snyggt ju. Anna, som har den fina bloggen Trend & Träning har inspirerat mig massor. Jag har börjat gå några gånger på mitt träningsställes gym och det är ju himla kul. Man kan ta ut sig till max och få massa skön trännigsvärk. Nu ska jag bara ta mig i kragen och boka en instruktion, så att jag kan få lite struktur på det hela. Nu har jag typ ingen plan, utan går bara runt och försöker få ihop de flesta muskelgrupperna. Kanske är bra att ha en plan. Eller vad säger ni andra? Kul är det i alla fall!

Fast sen tänker jag ju inte sluta springa eller gå på pass eller cykla eller åka skidor. Sa jag att jag är sugen på en crawlkurs?

5 kommentarer:

 1. Heja! Anna (och hennes blogg) är ju grym. Hoppas att musklerna växer fort :)

  SvaraRadera
 2. Spännande. Muskler är som sagt snyggt!

  SvaraRadera
 3. crawlkurs är ju toppen! Kom och simma med mig nästa år! Hade också tänkt hoppa på en sådan kurs men nu får vis se om/när det kan bli aktuellt!

  SvaraRadera
 4. mia: måste även kämpa med att få bort fettet som döljer dem...

  Loppan: vi får se... krya på ryggen!

  SvaraRadera