onsdag 31 augusti 2011

summerar augusti

Avslutade augustis träning med drygt 40 minuter löpning och 20 minuter kettlebell. Summerar ihop till drygt 1000 minuter träning den här månaden. Lite mindre än i juli, men ändå godkänt med mina mått mätt. Kosthållningen har också varit ok, men då jag har några överflödiga kilon och skulle vilja bli lite mer deffad tänker jag försöka vara lite mer strikt med onyttigheterna. Nolltolerans i veckorna och litegrann på helgen. Men inget svullande. Maken är med på tåget så vi peppar varann.

Nu är det bara att sätta tänderna i september. Jag tänker mig styrketräning, nåt fint höstcykelpass, löpning (kanske rentav nåt långpass) och lite roliga grupp-pass på mitt gym. Hur tänker ni?

6 kommentarer:

 1. Jag tänker: eh... Sa upp mitt gymkort i förra veckan eftersom jag inte varit där på ett år. Nu står jag lite förvirrad och funderar :)

  SvaraRadera
 2. sara: ok, gymmet är inte nåt för dig. du får hitta nåt annat!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker lite längre löppass (om "baklåret" håller), styrka (framför allt ben) och yoga. Annan inomhusträning får vänta någon månad till:)

  SvaraRadera
 4. ÅN: låter som en bra plan! superstela jag borde Yoga, men jag kommer aldrig in i det...

  SvaraRadera
 5. Jag tänker minst 2 SATS-pass i veckan och helst lite löpning på det.

  SvaraRadera
 6. Jag tänker än så länge löpning. Sen vila i 2 veckor (inkl en vecka på Cypern), sen styrketräning på gym minst 1 ggr/vecka med lite löpning som komplement.

  SvaraRadera