onsdag 21 september 2011

dagens träning

Lunchpass BodyToning. Total svett-attack. Som alltid när jag tränar. Jag svettas hemskt mycket. Andra kan se snygga ut även när de lämnar träningslokalen. Inte jag. Håret är genomblött av svett, och linnet likaså. Det droppar från näsan som vore jag en överviktig gubbe. Jag svettas till och med på smalbenen. Men det är najs, för då känns det att jag tagit i ordentligt. Mindre najs att jag blir svettig av 10 minuters cykling till jobbet. Jag får anstränga mig för att cykla sakta så att jag inte badar i svett när jag kommer fram

Svettas ni?

12 kommentarer:

 1. Blir knallröd och plaskblöt, lämnar antagligen droppspår hela vägen till omklädningsrummet. Utan att överdriva.

  /Anna

  SvaraRadera
 2. Här är en till som toksvettas! Dessutom blir jag knallröd i ansiktet och det brukar ta en god stund innan det lägger sig.

  SvaraRadera
 3. Jag fungerar på samma sätt - svettas hur mycket som helst. Jag klippte mig kort i juni och numera ser det på riktigt ut som jag har tagit en dusch när jag kommer hem från en löptur.

  SvaraRadera
 4. Jag blir visserligen knallröd i ansiktet, men jag svettas väldigt lite. Förvånansvärt lite. Även i bastun. Fast där kan det kanske bero på att jag tycker det blir läskigt varmt efter en kvart och måste gå ut. Jag är ingen bastutjej... Men samma sak efter att ha sprungit min milrunda (ja det var ju innan jag blev gravid, nu är det bara power walks som gäller och där ska jag nog gå ihjäl mig innan det kommer en svettdroppe...) - väldigt lite svett, även varma dagar. Skumt tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Svettas mycket! Blir röd i huvudet! Fast jag gillar det, känns rejält på nåt sätt!!!

  SvaraRadera
 6. Det lät som en exakt beskrivning av mig med. Jobbigt när man måste gå raskt till tunnelbanan eller cykla till någon, ser ju ut som jag kört världens hårdaste träningspass.

  På spinningen är det jag och karlarna som har en pöl vid cykeln ;)

  SvaraRadera
 7. Jag svettas också kopiöst mycket. Såpass att jag kan vara genomsvettig innan ungarna är lämnade hos dagmamma och föris.
  /mickis

  SvaraRadera
 8. svettas i stil med din beskrivning..! speciellt inomhus. och EFTER hårda pass, not so nice ibland när man måste skynd-duscha!

  SvaraRadera
 9. Jag svettas också! Plus att jag eftersvettas rätt mycket. Det är en anledning till att jag inte gillar att lunchträna.

  SvaraRadera
 10. Jag svettas nästan ingenting, har aldrig gjort. Men så läste jag någonstans att man inte svettas om man har dålig kondis, haha. Men inte ens när jag tränade som mest (för jag har faktiskt gjort det i perioder, tro't eller ej) så svettades jag... Mamma & syrrorna svettas inte heller.

  SvaraRadera
 11. alla: vissa svettas, andra inte. jag tror det beror på vad man är för typ helt enkelt!

  SvaraRadera