måndag 21 november 2011

slår mig för bröstet

Ursäkta, men jag måste skryta lite. I morse kl 07 satt jag i spinningsalen. 45 minuter spinning som jag följde upp med 25 minuter styrketräning i gymmet. Nu känner jag mig grymt nöjd, och lite hungrig trots att jag laddade med gröt innan passet och två ägg samt en banan efter. Men nu är veckan kick-startad och det känns bra!

9 kommentarer:

 1. Okej. Jag är imponerad. Duktig du är!

  SvaraRadera
 2. Jag o maken planerar en weekendresa ev till Gimo herrgård
  antar att du var där Är det värt det

  SvaraRadera
 3. Sara: en gör så gott en kan...

  Att ha det gott: Gimo var fint, men de har inte så många rum i herrgården så man löper risk att få bo en bit bort, i inte så herrgårdsliknande rum. Dessa rum (som vi fick bo i) var OK, men inget speciellt. Maten var god, men serveringen var lite ouppmärksam och vår servitris kunde varken menyn eller ge vintips. På frukostbuffén fast gott hembakt bröd, massa pålägg, fil och flingor samt ägg och bacon. Dock saknade jag "det lilla extra" såsom färskpressad juice, våfflor, etc.

  När vi kom på lördag em var det the-buffe, med scones, kakor och bullar. Den var ok, men inte fantastisk. Det serverades kaffe och pås-te. Jag som är te-fantast hade gärna sett riktigt te.

  Det var svärmor som betalade, så jag vet inte priset, men jag ger det betyget OK. Inte toppklass, men heller inte dåligt.

  SvaraRadera
 4. Mellanbarnet: tackar!

  Libby: jappedappe!

  SvaraRadera
 5. Åh wow!! Skulle behöva lite av din motivation tror jag.
  Heja dig!

  SvaraRadera
 6. Waaaay! Bästa känslan! :-D

  SvaraRadera
 7. Emma: jag kan peppa, det är jag bra på!

  Alexia: verkligen!

  SvaraRadera