måndag 27 februari 2012

vilodag

Lagom till kvällen i går fick jag en ny febertopp. Halsen är fortfarande mör. Maken har dragits med det här i flera veckor nu, och varit mycket dålig på att vila. Så jag beslöt mig för en vilodag i dag. Dagisbarn rekomenderas ju en feberfri dag innan de kastas in i verkligheten igen. Så jag har en sån i dag. Barnen som också varit krassliga länge är också hemma. Vi försöker göra så lite som möjligt och samla krafter för framtiden. Håll tummarna för att vi tillfrisknar nu!

8 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna! Sega sjukor är så sjukt sega, ju.

  SvaraRadera
 2. Klokt att ta en vilodag. Det kan förhoppningsvis göra susen - krya på er!

  SvaraRadera
 3. tell me about it - nu orkar man ju inte mer. Men jag har lättare eftersom mina barn är stora (behöver inte service 24/7)

  Krya på er nu!

  SvaraRadera
 4. Jag är så glad över att ha lite större barn. Tidigare var vi jämt sjuka när barnen var 2-4 år och drog hem med alla dagisbaciller. I år har vi inte haft en enda sjukdag, peppar peppar. Halleluljah liksom. Hoppas ni kryar på er och att det vänder nu.

  SvaraRadera
 5. Klokt tänkt! Hoppas att vilodagen gör susen! Känner igen det där med att fuska med vilandet... och sen bli/vara sjuk om och om igen. RÄTT less på det! :p

  SvaraRadera
 6. Ja, tummar hålls stenhårt! Krya!!

  SvaraRadera
 7. alla: tack för tumhålningar, nu har jag iaf inte feber längre. Frågan är bara när halsen kommer kännas bra igen...

  SvaraRadera