måndag 4 juni 2012

not for me

Då har vi utrett det en gång för alla: NMT är inte en träningsform som passar mig. Jag hatar att vara sämst, vilket jag är i alla övningar som involverar löpning. Och många sådana var det. Dessutom ogillar mitt knä starkt ryckig löpning. Sju varv på en extremt lerig och backig hinderbana gick bara inte, jag fick gråtande ge upp.

Ja, jag har testat NMT en gång till och kan konstatera att det inte är för mig.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att du är KANONTUFF fina du!

  Det var riktigt tråkigt att knät inte gillade den tunga leran (huuu!) och jag förstår att det inte var roligt om du kände att du "inte hann med" - fast JAG upplevde dig inte så!! Du var ju tokstark.

  Dock är vi alla olika, och om vi skulle cykla ihop nån dag. Eller lyfta vikter. Well, då skulle du slå i alla fall mig med hästlängder! :)

  Sträck på dig och känn dig stark för att du vågade prova igen! Och tusen tack för sällskapet, utan dig hade jag inte vågat mig dit (och jag gillade det mer än du...)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det låter ju så himla spännande! Dum fråga, men vad gör man?

  SvaraRadera
 3. JoHo: styrkan är OK, det är löpningen som är min svaghet, mest mentalt tror jag. Det var kul att ses dock, och du var imponerande där i leran!

  mia: det är massa olika övningar, ute i terrängen. En ledare bestämmer vad man gör från gång till gång. Typ: bära varann upp för backar, göra plankor i lera, springa i mer lera, mer plankor osv... nyttigt, men inte riktigt min grej.

  SvaraRadera