onsdag 11 juli 2012

och hur går det med träningen då?

Jovars, tackar som frågar. Morgonpromenaderna har lite kommit av sig sen det här domedagsregnandet började, men nån dag har det blivit på eftermiddagen/kvällen i stället och i går sprang jag faktiskt! Och det gick bra! Ska definitivt provas igen! Mina älskade kettlebells är med i sommarpackningen och ca varannan dag har jag rivit av ett styrkepass. Några mer engagerade än andra. Cykla i skogen då? Nope. Cyklade med maken när han sprang långpass på vägen upp i björnskogen. En mil härifrån kan man komma in på Hälsingeleden. Det är MITT I SKOGEN. På ett rätt skrämmande sätt. Förmodligen kommer jag ej våga cykla där själv. Men jag och barnen tar lite cykelturer runt byn, och även om det ej kan räknas som träning så är det ganska trevligt.

Typ så går det. Och jag är GANSKA duktig med kosten. Någon semesterfika då och då, men inga godisfestivaler var och varannan kväll som jag annars har lätt att hänfalla åt på semestern. Vi köper inte hem nåt helt enkelt. Himla enkelt trick. Varför har jag inte testat det förut?

Hur är er träningssommar?

5 kommentarer:

 1. Hitills:
  1. Jag har laddat ner Runkeeper-appen
  2. Jag har tänkt tanken att jag borde köpa ett par springskor. Eller ja det måste jag ju nu när jag tänker efter. Med tre kids i släptåg, moahahah!

  SvaraRadera
 2. Jag har investerat i en iPhone för att kunna ta hem Runkeeper-appen. Fast det är så svårt att spela rumble samtidigt som jag springer så..

  Nä, inte riktigt så illa. Promenader, planka och rätt korta löparrundor. Jag och kettlebellen har kommit ifrån varande lite på sistone, men nu när semestern har börjat så ska vi försöka hitta tillbaka till varandra.

  SvaraRadera
 3. Vi tränar dottern i att hoppa hopprep, så då blir det träning där med. Började med några löprundor, men det gick så där. Här på landet är det jobbigt underlag för mina dåliga knän. Cyklade glatt med dottern när hon coachades på en tvåkilometers runda. Plankor lite då och då. Nyttig mat - nästan jämnt. Stekta sommarkantareller till frukost till exempel.

  SvaraRadera
 4. Det står lite still just nu tyvärr, men inspireras av dig så nu ska jag sätta igång igen!:)

  SvaraRadera
 5. Härligt flow du är i, fortsätt så!!

  Jag tränar en del jag. Blandade intensiteter. Äter mycket godis. Och dricker ofta vin.

  Lite så.

  SvaraRadera