söndag 20 januari 2013

nitton dagar

Nitton dagar utan godis och fikabröd. Och jag är rätt stolt över mig själv. Jag tänker fortfarande på godsaker, men samtidigt mår jag så himla mycket bättre. Jag kommer köra januari ut, och överväger även februari. Fast i februari infaller ju semmeldagen och semlor är mitt favorit-bakverk. Så vi får se hur jag gör. Kanske dispens för en semla? På sikt har jag tänkt tillåta mig lite godis på helgerna, och fikabröd vid speciella tillfällen. Men just nu går det så bra med förbud att jag kör på. För att jag kan. Trots att jag är en gottegris. Eller just därför.

9 kommentarer:

 1. Duktich!! En planerad semla i februari låter som en bra idé? Tycker du har all rätt att vara stolt!

  SvaraRadera
 2. way to go! jag kör samma. lite mörk choklad på helgen, och nötter. men inget karra, chips eller bulle! eller jo, jag åt en semla. kommer alltid på att det bara är det två-tre första tuggorna som är goda...

  SvaraRadera
 3. hurra så bra! heja du! Jag fick en akut känsla imorse att "näääe, nu får det vara nog med fulätandet!" Jag har faktiskt bara ätit godis på helgerna... men tyvärr har jag inte restriktioner på kakor och bullar. Det skulle jag nog - för min egen skull - behöva...

  SvaraRadera
 4. Hejja hejja, du är jätteduktig! Vet hur svårt det är.

  SvaraRadera
 5. yllet: tack! Och ja, en planerad semla måste nog in i schemat!

  Linda K: min planerade semla ska nog vara hemgjord, precis som jag vill ha den (mycket mandelmassa, lite grädde)

  JoHo: jag mår faktiskt så himla mycket bättre nu, utan godis och kakor!

  I will not: tackar!!

  SvaraRadera
 6. Hej heja! Jag har ätit några polly på bio, samt att jag rullade mina hälsobollar i smät chkolad i helgen - annars är jag med på tåget till fullo!

  Tips! kokosplättar med blåbär och hallon i, icas lättkesella till. Superdupergott.

  SvaraRadera
 7. Anna: duktiga du! Jag har också gjort hälsobollar nu, och INTE överätit! Ska prova kokosplättar, är det med kokosmjölk?

  SvaraRadera