fredag 12 april 2013

älska feedback

Gulliga ni är hörrni! Gillar och delar mitt CV. Och kommer med konstruktiv kritik. Så himla bra, man blir ju lätt lite själv-blind. Men jag gillar att fila och förbättra. För varje ansökan jag skickar in kommer jag på nåt som bör ändras (förutom att jag såklart anpassar varje ansökan för varje specifikt jobb). Denna CV är menad som ganska allmän, och för när jag inte söker rena forskarjobb. Därför har jag inte tagit med min publikationslista, nämnt varenda teknik jag behärskar osv. Men jag har fått en del bra tips, och håller nu på och filar och ändrar.

En sak som ju är helt sann är att kortet på mig själv jag valt kanske inte var helt optimalt för ett CV. Så nu har jag valt ut två nya, kan inte ni rösta vilket jag ska ta? Eller säga om alla är dåliga, så får jag försöka fixa ett nytt, bättre?

Nr 1. Väldigt möstrat/färgglatt. För oseriöst? Dumt med mössa?

Nr 2. Seriöst. För seriöst? För färglöst? För menlöst?

7 kommentarer:

 1. Hej Frida,Fin och utstickande CV. Jag gillar bild nr 2, kanske i färg då du har en del färg i övrigt i ditt CV.
  Är dålig på att kommentera i allmänhet följer med - är övertygad om att du strax får napp :-) Lycka till och trevlig helg. // Åsa

  SvaraRadera
 2. kul idé! gillar tvåan :)

  SvaraRadera
 3. Jag röstar på nr 2!/ J

  SvaraRadera
 4. Bra och fina bilder båda två men väljer Bild nummer 2.
  Bild 1 känns för privat.

  SvaraRadera
 5. Tycker att båda bilderna är jättefina på dig! Och nu är jag nog lite petig, men tror att det skulle se allra bäst ut med en bild som du inte tagit på dig själv, utan är mer som ett porträtt som är taget av någon annan. För att verkligen få den professionella känslan!

  SvaraRadera
 6. Av dom här två bilderna gillar jag nr 1 bäst! Du ser lite ledsen ut på ögonen på bild nr 2. Tycker absolut du ska ha ett färgfoto iaf för att matcha ditt fina CV.

  // Jenny

  SvaraRadera
 7. Jag tycker (liksom flera av föregående talare) att tvåan är bäst av dessa två! Fast om du har möjlighet: be nån annan ta ett nytt liknande foto, i färg och lite gladare.

  SvaraRadera