lördag 2 november 2013

och på den fjärde dagen

Vaknade jag med bara "vanligt" halsont. Inte "åh gud jag vill kräkas och gråta-halsont" som jag haft sen i tisdags. Vilken otrolig lättnad! Och bra tajmat, eftersom maken reste bort i morse och kommer hem först på fredag.


Så i dag har det varit jag och kidsen. Inte helt problemfritt dock. Den ena vrickade foten på aktivitetshuset i morse och har varit ett under av gnällighet sen dess (förståeligt men påfrestande). Den andra allmänt störig. När hon vrålade mig rätt i ansiket: DET ÄR DITT JOBB! när jag bad henne slänga sina egna matrester blev jag helt vansinnig. Jag må vara den elakaste morsan i mellansverige, men jag tycker 6-åringar kan hjälpa till lite grann. 

Nu har vi iaf landat i soffan och har väl bara det sedvanliga borsta-tänderna-gå-till-sängs-grälet kvar innan jag får landa ifred i soffan och försjunka i Netflix ljuva värld. För nej, Jordgubbslisa är inte mitt val.

2 kommentarer:

  1. Jag bara upprepar mig men så är det; Jag är full av beundran för er som har barn och måste orka en massa jobbiga saker. Som att sköta ett hushåll och underhålla barn trots att man är sjuk.

    Hoppas det går att rätt håll nu och att du bara blir piggare och piggare.

    SvaraRadera
  2. Katarina: tack! Nu känner jag mig nästan helt pigg!

    SvaraRadera