lördag 28 december 2013

dagens träning

Hittade till "Bollnäs största gym" i dag. Och inser att jag är rätt bortskämd på mitt hemmagym. Här: en källare med tusen maskiner inträngda, typ 2kvm fri yta, tre kettlebells och en pilatesboll. Men jag var glad över att få svettas bland vikter och muskelknuttar. Hur man nu kan älska det? Men jag gör det.

Sen blev jag trött och orkade inget mer. Lagade middag av julmatsrester. Är besatt av att inte slänga mat, och pasta med rökt och gravad lax och brysselkål blev sjukt gott, I tells you!

9 kommentarer:

 1. Wehej, tumme upp för både gym och användande av rester!

  SvaraRadera
 2. Ah men hör av dig till HMD Fitness så får du yta OCH bara fria vikter! Eller nä just ja, du HATAR ju alla "crossfit-människor"...

  SvaraRadera
  Svar
  1. HATAR är väl ett starkt ord Annanym, var har du fått för dig detta? Jag skulle inte gilla att träna crossfit själv, pga issues JAG har, men jag hatar inte andra som gör det. Alla får väl knäböja hur mycket de vill ;)

   Radera
 3. Julträning på annan ort - kalasbra!

  SvaraRadera
 4. Du får testa Karma nästa gång. Det är nyare och flashigare har jag hört. Dessutom på markplan. :)

  SvaraRadera
 5. Det är skönt att komma iväg och röra på sig när man suttit och degar. 2014 ska jag träna tre gånger i veckan samt gå längre promenader de dagar jag inte tränar.

  Amen.

  SvaraRadera
 6. Du kan välja att träna på Höghammarhallen - Bollnäs friidrottshall, med både gym, massor av yta och en finfin stakmaskin! :-)

  SvaraRadera