onsdag 4 december 2013

wohoo!!

Har äntligen, äntligen, äntligen skaffat mig praktik till i vår. På Tidningen Naturvetare. Åkte och mötte dem i Sickla i dag. I fall någon undrar så kan jag meddela att det är rätt trist att promenera mellan söder och Sickla. Men det var dagsljus och jag hade tid, så jag passade på. Vidare kan jag meddela att köpcentrum såsom Sickla köpkvarter (eller vad det heter) är fasansfulla upplevelser. Ett tag trodde jag inte att jag skulle hitta ut, utan uppslukas av alla H&M och Cubus. Positivt med köpcentrum är dock tillgången till toaletter. Bra om man som jag har en mycket liten blåsa.

I alla fall, intervjun gick bra. Jag tror han ville erbjuda mig platsen på stört, men jag frågade om han kanske ville ha några referenser att ringar och han ba: "ja, det vore kanske fint". Sen mailade han tre timmar senare och sa att de vill att jag kommer. Bortsett från att det är i freakin´ Sickla så tror jag att det kommer att bli bra. Intressant tidskrift som skriver om frågor jag är intresserad av. Skön att ha det fixat, efter fadäsen med Vetenskapsradion. Har jag tur kan jag kanske sälja lite frilansjobb till dem sen också.

Så: bra dag. Dock: väldigt lite shopping. Jag tror inte att jag gillar shopping längre. Mer om det en annan gång.

9 kommentarer:

 1. Då ska jag hålla utkik i tidningen efter dig! Maken får den ju med posten...

  SvaraRadera
 2. Mismatch: det blir nog frammåt nr 2/3 2014 som jag kommer med i så fall. Lång pressläggning...

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad jätteroligt!! Jag läser alltid den när den dimper ner i lådan, kommer bli ännu roligare att göra det framöver! :)

  SvaraRadera
 4. JAAAA! Jättekul! Grattis!

  Och shoppingcentrum, jag har också svårt för dem nu för tiden. Som nu inför jul, är fullt nöjd med att det mesta går att klicka hem.

  SvaraRadera
 5. Kuuul!! Grattis! Då får man väl lusläsa den nästa gång den kommer då.

  SvaraRadera
 6. Jag känner samma - gå i butiker är lika med sjukt jobbigt och tråkigt. Vad har hänt liksom?

  SvaraRadera