onsdag 2 april 2014

om den där dagen när jag hade fullt upp.

Tog tåget till Stockholm i ottan och var projektledarFrida för några timmar. Gick en utbildning på ett flashigt dataföretagskontor. Jag, som till ganska nyss lufsade runt i forskningslab med Birkenstock har inte riktigt vant mig med flådiga kontor. Jag hade i alla fall knallorange läppstift. Det hade inte gått hem på labbet.

Sen fick jag äntligen luncha med bästa Cecilia! Trots att jag stalkar henne och till och med hävdat att jag vill hångla upp henne (pga världshistoriens snyggaste hår) tackade hon ja när jag ville träffas. Lyllos mig!

Åter till Uppsala, dags att bli journalistFrida. Först fika med några kursare. Vet ni att man kan få dricka och hembakt morotskaka för 15 spänn på nationsfika? Det är ju fabulöst! Jag har inte riktigt varit så bra på det studentikosa denna omgång som student, men hey, billigt och gott fika bara måste man ju älska!

Därefter en intervju till examens-projekt-reportaget. Jag hade äran att träffa Garnapa, Uppsalas egen garngrafitti-konstnär! Fick vara med när hon garnbombade denna stackars nakna dam.


Ett fint samtal fick vi också till, mycket tankeväckande.


Sen cyklade jag hem i kvällsljuset, och vid student-ICA var det som vanligt anikapitalistiska slagord klottrade på den sönderslagna reklamtavlan.

Nu är jag trött. Dags för rast. Vila. Paus.

4 kommentarer:

 1. Garnapa, kul! Jag brukar beundra de vackra tossorna och byxorna jag ser på statyer här och där :-)

  Hoppas du vilar ordentligt nu och vaknar frisk och pigg imorgon!

  SvaraRadera
 2. JoHo: ja, visst är hon underbar!

  Cecilia: puss!

  SvaraRadera
 3. Elisabeth är bara bäst :)
  puss och kram på dig! boka in en lunch?

  SvaraRadera