torsdag 18 december 2014

torsdag som är som en fredag

I morgon är det skolavslutning och tid hos frissan och sen drar vi till Simeå över helgen för en dos vinter innan Skåne-jul. Så jag jobbar min sista dag (på kontoret) i dag. Det är redan rätt tomt här, så jag kan jobba undan massa grejer, riktigt skönt. Har även varit en sväng på gymmet, för nu känner jag mig hyfsat frisk efter den senaste förkylningen. Körde mina vanliga grejer (marklyft och så) och irriterade mig på alla par-tränar-män och deras idiotiska konversationer. Jag är en ensamtränare och vill inte höra andras tjatter. Har inte heller skaffat något sportband till nya telefonen, så jag kan inte lyssna på egen musik. Ja ja, i-landsproblem. Annat gym-relaterat i-landsproblem: När man svettas så ymnigt att ens torrschampo för brunetter (dvs brunfärgat) fäller ut och rinner i smutsiga bäckar ned längs kinderna. Då blir man inte så snygg. Tur att jag inte är på gymmet för att vara snygg...

I morse föll snön och jag kunde inte sluta snö. Det må vara jobbigt att cykla i snöstorm, men jag älskar ändå snö! Älskar!


2 kommentarer:

  1. Åh, ha det så härligt i Hälsingland och Skåne!!

    SvaraRadera
  2. Ha det fint både uppe och nere i landet. Jag svettas inte jättemycket när jag tränar .. alltså inte att jag INTE svettas men skulle gärna svettas mer för då känns det ju att man gjort något.

    Sade jag att jag gillar träningsvärk också ;-)

    SvaraRadera